Humlans Gröna är till ytan en ganska liten butik mitt i Gamla Linköping, men fylld till bredden av inne- och uteväxter, kryddor och snittblommor i säsong från lokala odlare, men även från min egen täppa på kolonilotten i Valla. 

Dessutom hittar du även en hel del örhängen i butiken. Jag är nämligen galen i örhängen! Har i dagsläget fem olika örhängeshantverkare jag köper in örhängen av, alla med helt olika stil. 

Hantverk och hållbarhet är mina två ledord. I butiken hittar du allt från ätliga produkter till trädgårdsredskap, där samtliga produkter är noggrant utvalda för att passa in i mitt koncept. Att stötta lokala hantverkare känns viktigt och rätt. Jag försöker ta reda på hur tillverkningen går till, var produkten produceras, om man använder sig av svenska råvaror etc. Allt för att verkligen kunna stå för det jag säljer. 


I butiken finns också fröer, lökar, växtnäring och fina utvalda krukor och inredningsdetaljer."Allt du behöver för trädgårdsinspiration och lite till hittar du hos Humlans Gröna! Och allt

du inte visste du behövde

i form av vackra krukor, charmiga örhängen och unika inredningsdetaljer."

humlan_april23
humlan_april22
humlan_april6
humlan_april19
humlan_april15
humlan_april21
humlan_april13
humlan_1
humlan_april25
humlan_17
humlan_36
humlan_april9
humlan_26
humlan_18
humlan_7
humlan_april5
humlan_22
humlan_16