Flowers always make people better, happier and more helpful,

they are sunshine, food and medicine to the soul.


Luther Burbank 1849-1926

BLOMMOR, MERA BLOMMOR!

VÅRA BLOMMOR

I våra butiker hittar du bland annat snittblommor i säsong, krukväxter, örter, perenner, trädgårdstillbehör, ljuslyktor och ljusstakar, amplar, inredning som krukor och vaser samt ätbara produkter, något för trädgårdshänderna och vackra kort till alla tillfällen.


Butikerna är anslutna till både Florister i Sverige och Euroflorist men det går utmärkt att beställa blommor för leverans inom Linköping direkt från oss:

Hantverksfloristerna 013-121182

Du kan också fylla i formuläret nedan.


HÅLLBARHET...

Humlans Gröna och Hantverksfloristerna arbetar med hållbättre alternativ och har ett miljöreko tänk när det gäller samtliga produkter i butiken. T.ex. så återanvänder vi så mycket material vi kan av packmaterial, torkar snittblommor som inte känns fräscha att sälja, komposterar allt växtmaterial från varuvård etc på egen kompost, använder äkta cellofan (ej polypropylenfilm) som är komposterbar, återanvänder så mycket vatten som möjligt i butikerna till vattning av växter, har miljömärkta städmedel, sopsorterar plast, metall, glas, kartong och wellpapp.


Snittblommorna kommer i största möjliga mån att vara blommor i säsong och vi har samarbeten med flera snittblomsodlare utanför Linköping.

SKICKA BLOMMOR

Vill du skicka blommor inom Linköping?

Det går så klart utmärkt!


Fyll i formuläret bredvid så noga du kan med begärda uppgifter.


Skicka in din beställning. Inom kort får du en bekräftelse med vilken budavgift som gäller samt information kring betalning. Beställningen är inte giltig förrän betalningen är klar.